nedjelja, 7. novembar 2010.

Međunarodna turistička berza World Travel Market (WTM) u Londonu

Međunarodna turistička berza World Travel Market (WTM)se održava u Londonu u periodu od 8. do 11. novembra ove godine.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom turizma, strateškim partnerima i turističkom privredom predstaviće crnogorsku turističku ponudu na međunarodnoj turističkoj berzi World Travel Market (WTM).

Ova najznačajnija i najveća svjetska turistička berza okupiće oko 5.000 izlagača iz preko 180 zemalja svijeta sa oko 45.000 posjetilaca. Berzu svake godine posjeti veliki broj medijskih kuća, a ove godine se očekuje oko 3.000 predstavnika medija. Ove godine WTM organizuje edukativne treninge, debate i diskusije sa raznovrsnim temama iz oblasti industrije turizma i putovanja.

Tokom berze direktor NTO CG Saša Radović će imati niz sastanaka sa partnerima i turoperatorima sa značajnih emitivnih tržišta kao i veliki broj individualnih intervjua sa predstavnicima svijetskih medija.
Na crnogorskom štandu biće prisutni predstavnici strateških partnera Ministarstva turizma i NTO CG: hotel “The Queen of Montenegro”, „Beppler&Jacobson“, hotelska grupa „Budvanska Rivijera“, Hotels Group „Montenegro Stars“, kao i predstavnici turističke privrede: turističke agencije “Adriatic Express” i “Montenegro Adventures”, kao i lokalne turističke organizacije: Budve, Kotora i Tivta.

Нема коментара:

Постави коментар